I weekenden 10.-11. marts 2018 afholdt TIK Bueskydning DM i skive indendørs. KBL stillede med syv (og en halv) entusiastiske skytter. Den halve skytte er KBL’s Hanne Epstein, der

dog ved denne lejlighed valgte at stille op for Frederiksberg, men som også skal have stort til lykke med bronzemedaljen herfra.

For nogle af KBL’s skytter var lokalerne i Taastrup Idrætshaller velkendte, for andre var både de og det at deltage i en sådan begivenhed helt nyt. Om det for første gang at deltage i et danmarksmesterskab fortæller Rikke Holten:

”På vej derhen føltes det ret vanvittigt og lidt ”farligt”. Men det blev en sjov og spændende weekend; god stemning, god hjælp og opbakning fra de andre skytter fra KBL. Lidt overvældende med ansigter, der sad så tæt, og skytter, der stod tæt, men det fandt jeg hurtigt ind i.

Selv om jeg lørdag syntes, jeg skød dårligere end normalt, klarede jeg det over forventning. Søndag [da vi skulle skyde] på hold, føltes det allerede mere hjemmevant. [Jeg] glæder mig allerede til næste år!”

Rikke nåede helt til 1/8-delsfinalen, hvor hun dog blev slået af Ninna Quaade fra Pamhule, og endte på en samlet flot 9.-plads. Til lykke til Rikke med en flot DM-debut!

KBL fik hentet metal hjem både individuelt og i hold. Claus Kjær Vigen Larsen hentede en sølvmedalje hjem i tæt dyst mod Mikael Bo Hansen fra Randers.

 

 

KBL’s langbuehold med Jesper Hannibal Jensen, Janus Langsig og Tanja Dinesen Skudstrup skød sig til en flot bronzemedalje. Stort til lykke med medaljerne!

 

KBL’s barbuehold med debutanten Rikke Holten, Claus Kjær Vigen Larsen og Josefine de Roepstorff kæmpede bravt, men måtte se sig slået i 1/4-finalen af Aabenraa.

I Herre Langbue var det KBL mod KBL i den individuelle kvartfinale, hvor Janus Langsig og Jesper Hannibal Jensen mødte hinanden. Det endte med en shoot off, hvor Hannibal vandt over Janus med mindre end 5 mm. Der skulle dommerne nok have målebåndet frem!

Hannibal skød sig videre til bronzefinalen, hvor han dog måtte se sig slået af Peter Mathiesen fra Hvidovre. Det endte også med en fjerdeplads til Josefine de Roepstorff i Dame Barbue, da Hanne Epstein skød sig til sin medalje i dysten om bronzemedaljen.

Stort til lykke til alle KBL’s skytter for deres resultater til årets DM indendørs for seniorer! Herunder Rasmus Ebdrup, der ene skytte repræsenterede KBL i Herre Recurve i ”den anden hal”, hvor Recurve og Compound skød kvalifikation.

Vi håber, at mange flere KBL’ere har fået blod på tanden til at deltage næste år!

Josefine de Roepstorff