Bliv Medlem

 

Før du kan melde dig ind i KBL, skal du komme til prøveskydning. Prøveskydningen vil som udgangspunkt finde sted hver anden torsdag, i lige uger, fra kl. 16-17 for børn, og Tirsdage fra kl. 17-18 for voksne. Der er kun plads til et begrænset antal skytter til prøveskydningen. For at melde dig til prøveskydning skal du skrive en mail til kblbueskydning@gmail.com og angive, hvilken dag du ønsker at deltage i prøveskydningen. Så får du besked om, hvornår der er plads.

Når du melder dig ind i KBL betaler du et indmeldinggebyr. Dette gebyret er en engangsudgift der bl.a. giver dig mulighed for at bruge klubbens træningsbuer, pile, armbeskytter og fingerlap. Desuden får du mulighed for at benytte træningslokalerne i det tidsrum KBL disponerer over lokalerne. Indmeldelsesgebyret betales som en bankoverførelse Reg:5331 Kontornr: 0248051, og først når den udfyldte indmeldelsesblanket er afleveret vedlagt udskrift af kvittering og med underskrift fra Nina Jagd oprettes medlemskabet.

Ungdom

Hvis du er under 22 år, kan du deltage i ungdomstræningen, som finder sted torsdage fra 17.00-19.00. Her kan du prøve forskellige buetyper og få hjælp til træningen. Er du under 13 år, skal du have en voksen med til træningen. Fredag og lørdag er åbent for alle.

Trænere

Københavns bueskyttelaug stiller trænere til rådighed om torsdagen for ungdomskytter, som er med til at stå for sikkerhed, tekniktræning og udstyr.

Priser

Tilmelding af et barn under 22 år kræver et Indmeldelsesgebyr på 300,- samt kontingent på 250,- pr. kvartal

Et familiemedlemskab med x antal børn + en forældre kræver et Indmeldelsesgebyr på 500,- samt kontingent på 300,- pr. kvartal

Senior

Hvis du er 22+ år, kan du deltage i seniortræningen, som finder sted tirsdage fra 17.00-22.00 og torsdage fra 19.00-22.00. Fredag og lørdag er åbent for alle.
For English download this document Subscription-and-enrollment

Trænere

I klubben har vi erfarne skytter som hjælper til med tekniktræning, hvis man har brug for det, men vi har ikke faste trænere til at stå for seniortræningen.

Priser

Tilmelding som Senior på 22+ år kræver et Indmeldelsesgebyr på 500,- samt Kontingent på 450,- pr. kvartal