Vi tilbyder gratis prøvetimer i bueskydning

Prøveskydning

Går du rundt med en indre bueskytte, men ikke har haft muligheden for at prøve den af, så fortvivl ej. Hos Københavns Bueskyttelaug kan du komme til prøveskydning og se, om det er noget for dig. Prøveskydningen foregår på tirsdage og torsdage.

Tirsdag fra kl.17.00 til kl.18.00 er der prøveskydning for seniorer fra 22 år. Man kan komme til prøveskydning i alt fem gange, herefter skal man blive medlem, hvis man vil fortsætte.

Der er prøveskydning for børn og unge hver anden torsdag, i lige uger, fra kl. 16-17 – se kalenderen for detaljer om, hvornår der er prøveskydning. Der er plads til et begrænset antal børn til prøveskydningen, og børn under 13 år skal være i følgeskab med en voksen. For at melde dig til prøveskydning for børn og unge skal du skrive en mail til kblbueskydning@gmail.com og angive, hvilken dag du ønsker at deltage i prøveskydningen. Så får du besked om, hvornår der er plads.

Til prøveskydning vil du få en gennemgang af de buer, vi skyder med, det materiale, der bruges og sikkerhedsregler. Under skydningen vil du få vejledning fra en eller flere trænere, der er til stede. Der er plads til i alt 12 skytter i de forskellige tidsrum, og man aftaler med træneren, hvornår der er plads til, at du kan skyde. Når du tilmelder dig prøveskydningen, møder du op i skydelokalet, inden prøveskydningen går i gang og taler med en af de trænere, som er til stede. Hvis du har spørgsmål til prøveskydning kan du kontakte Anne M. Lykkegaard på mail: kblbueskydning@gmail.com.

Dette bør du vide

Inden at du kommer forbi til prøveskydning, anbefaler vi at du ser videoen igennem, så du er bedre forberedt.

I denne video gennemgår vi den buetyppe du kommer til at skyde med, samt det udstyr som du kommer til at tage brug af. Ydermere bliver der fortalt om retningslinjerne i kluppen.

Stemningsbilleder