Vi tilbyder gratis prøvetimer i bueskydning

Prøveskydning – OBS: INGEN PRØVESKYDNING RESTEN AF 2019

Grundet stor interesse for at begynde til bueskydning er vi blevet nødt til at lukke ned for vores prøveskydning året ud. Det skyldes, at vi lige nu er fully booked på vores børn- og ungehold samtidig med, at vi skal have kørt de nye voksen-skytter ordentligt ind i klubben, før det vi kan tage imod nye. Hold øje med kalenderen, hvor vi vil lægge næste prøveskydningsgang ind 🙂

Går du rundt med en indre bueskytte, men har ikke haft muligheden for at prøve den af, så fortvivl ej. Hos Københavns Bueskyttelaug kan du komme til prøveskydning og se, om det er noget for dig.

Du kan komme til prøveskydning første lørdag i månederne februar, marts, april, maj, september, (i år er oktober taget ud, fordi vi holder jubilæumsfest den weekend) og november. Søndag D.25 august holder vi prøveskydning som led i det landsdækkende Buernes Dag.

Prøveskydning afholdes fra 12-15.

Til prøveskydning vil du få en grundig introduktion til de buer, vi skyder med, materialet og sikkerheden, og så får du ellers lov til at skyde og stille så mange spørgsmål, du har lyst til.

Er du efter endt prøveskydning stadig i tvivl om, om det er noget for dig, kan du lave en aftale med en af trænerne om at komme forbi igen i den almindelige træningstid, inden du melder dig ind.

Børn under 14 år skal være i følgeskab med en voksen. Det gælder både til prøveskydning og til almindelig træning.

Dette bør du vide

Inden at du kommer forbi til prøveskydning, anbefaler vi at du ser videoen igennem, så du er bedre forberedt.

I denne video gennemgår vi den buetyppe du kommer til at skyde med, samt det udstyr som du kommer til at tage brug af. Ydermere bliver der fortalt om retningslinjerne i klubben.

Stemningsbilleder