Vi tilbyder gratis prøvetimer i bueskydning

Prøveskydning

Går du rundt med en indre bueskytte, men ikke har haft muligheden for at prøve den af, så fortvivl ej. Hos Københavns Bueskyttelaug kan du komme til prøveskydning og se, om det er noget for dig.

Fra 2018 kører vi et nyt koncept, hvor vi første lørdag i hver måned (februar, marts april maj + september oktober, november december) afholder prøveskydning for alle mellem 11 – 14 / 12 – 14. Hold øje med kalenderen for det præcise tidspunkt. Første prøveskydning er lørdag 3. februar 2018.

Til prøveskydning vil du få en grundig introduktion til de buer vi skyder med materialet og sikkerheden, og så får du ellers lov til at skyde og stille så mange spørgsmål, du har lyst til.

Er du efter endt time stadig i tvivl, om det er noget for dig, kan du lave en aftale med en af trænerne/medlemmerne til stede om at komme forbi igen, inden du melder dig ind.

Børn under 13 år skal være i følgeskab med en voksen.

Hvis du gerne vil til prøveskydning, kan du tilmelde sig ved at sende en mail til: kblbueskydning@gmail.com

Dette bør du vide

Inden at du kommer forbi til prøveskydning, anbefaler vi at du ser videoen igennem, så du er bedre forberedt.

I denne video gennemgår vi den buetyppe du kommer til at skyde med, samt det udstyr som du kommer til at tage brug af. Ydermere bliver der fortalt om retningslinjerne i kluppen.

Stemningsbilleder