Næste prøveskydning er søndag den 1. september 2024 kl. 11 til 14

Går du rundt med en indre bueskytte, men har ikke haft muligheden for at prøve den af, så fortvivl ej. Hos Københavns Bueskyttelaug kan du komme til prøveskydning og se, om det er noget for dig.

Til prøveskydning vil du få en grundig introduktion til de buer, vi skyder med, materialet og sikkerheden, og så får du ellers lov til at skyde og stille så mange spørgsmål, du har lyst til.

Er du efter endt prøveskydning stadig i tvivl om, om det er noget for dig, kan du tilmelde dig vores bueskole, som vi starter op løbende. Bueskolen foregår over fire gange og koster 500,- for voksne og 300,- for børn. Dette gebyr dækker indmeldelse i KBL, hvis man efter endt bueskole har lyst til at fortsætte som medlem.

Man skal være fyldt ti år for at kunne deltage, og børn under 14 år skal være i følgeskab med en voksen. Det gælder både til prøveskydning, bueskole og til almindelig træning.

Næste prøveskydning er søndag den 1. september  kl. 11 til 14. Tilmelding er ikke nødvendig.

Dette bør du vide

Inden at du kommer forbi til prøveskydning, anbefaler vi at du ser videoen igennem, så du er bedre forberedt.

I denne video gennemgår vi den buetyppe du kommer til at skyde med, samt det udstyr som du kommer til at tage brug af. Ydermere bliver der fortalt om retningslinjerne i klubben.

Stemningsbilleder