Næste prøveskydning for interesserede bliver søndag den 5. september 2021 fra 12 til 15. Tilmelding er ikke nødvendig, men sæt god tid af, da der kan forekomme ventetid.

Går du rundt med en indre bueskytte, men har ikke haft muligheden for at prøve den af, så fortvivl ej. Hos Københavns Bueskyttelaug kan du komme til prøveskydning og se, om det er noget for dig.

Næste åbne prøveskydning for interesserede er søndag den 5. september fra kl. 12 til 15. Tilmelding er ikke nødvendig, men sæt god tid af, da der kan forekomme ventetid.

Til prøveskydning vil du få en grundig introduktion til de buer, vi skyder med, materialet og sikkerheden, og så får du ellers lov til at skyde og stille så mange spørgsmål, du har lyst til.

Er du efter endt prøveskydning stadig i tvivl om, om det er noget for dig, kan du tilmelde dig vores Bueskole, som begynder i september 2021. Mere info kommer.

Børn under 14 år skal være i følgeskab med en voksen. Det gælder både til prøveskydning og til almindelig træning.

Dette bør du vide

Inden at du kommer forbi til prøveskydning, anbefaler vi at du ser videoen igennem, så du er bedre forberedt.

I denne video gennemgår vi den buetyppe du kommer til at skyde med, samt det udstyr som du kommer til at tage brug af. Ydermere bliver der fortalt om retningslinjerne i klubben.

Stemningsbilleder