Så er KBL’s 3D-landsholdsskytter tilbage efter en uges skydning i Göteborg på og rundt om Bohusfästningen, som kan ses i baggrunden af billederne. Det var en fantastisk bane at skyde på, der bød på mange spændende og anderledes mål. Især målene inde i fæstningen var udfordrende, herunder en ugle i et tårnvindue, der gerne skulle rammes – og det med sol i øjnene.

Det danske 3D-landshold har aldrig haft så mange på podiet som i år.  Det blev til hele 5 medaljer, en guld, to sølv og to bronze, samt en flot fjerdeplads. Der er tilmed fin omtale på DR Nyheder. Stort til lykke til de danske medaljetagere! Finalerne blev holdt i Göteborgs centrum i Botanisk Have i regn og vind, og du kan se finaleskydningerne her

Der blev ingen medaljer til KBL’s skytter, Claus Vigen Pindbo (barbue) og Josefine de Roepstorff (instinkitiv). Begge KBL-skytter fik dog prøvet de nye eliminationsmatcher, hvor man skyder head to head med en pil på seks mål, hvor den bedste går videre. Vind eller forsvind, som nogen kaldte matchformatet.

Med sin fine placering efter kvalifikationen skulle Claus først på i anden match, men blev slået med et point og endte på en 15.-plads. Josefine lå nummer 20 efter kvalificeringen og vandt første og anden match, men måtte se sig slået i tredje match også med et point og endte på en 12.-plads.

Det har været en fantastisk oplevelse at være med og supergod læring, især med at have prøvet det nye eliminationsformat. En kæmpestor tak til Københavns Bueskyttelaug for jeres støtte til klubbens medlemmer, så vi har mulighed for at deltage i nationale og internationale mesterskaber. Det gør en kæmpeforskel!