Meld dig ind i KBL

 

Hvis du er erfaren bueskytte med erfaring fra en anden klub, et andet land eller lignende, er du velkommen til at melde dig ind, men du kan så ikke forvente introduktion, faste trænere m.v. Det kræver, at du er selvkørende og har dit eget grej.

For alle andre gælder, at du skal gennem vores bueskole, før du kan optages som medlem i KBL. Du kan evt. begynde med en gratis prøveskydning først. Dato for prøveskydning meldes ud i løbet af 2024. Pt. er der ingen planlagte prøveskydninger.

Til prøveskydning er er alle velkomne – dog skal børn være fyldt ti år, og dem under 14 år skal være i følge med en voksen. Det samme gælder for bueskolen.

Hvis du melder dig ind gennem bueskolen, dækker dit gebyr for bueskole også indmeldelse. Erfarne skytter, som melder sig ind direkte, betaler et indmeldelsesgebyr. Dette gebyr er en engangsudgift, der bl.a. giver dig mulighed for at bruge klubbens træningsbuer, pile, armbeskytter og fingerlap. Desuden får du mulighed for at benytte vores indendørs og udendørs træningsbaner, inkl. 3D-banen. Indmeldelsesgebyret betales som en bankoverførelse til Reg.nr.: 5331 Kontonr.: 0248051, og først når den udfyldte indmeldelsesblanket er afleveret vedlagt udskrift af kvittering, oprettes medlemskabet.

NB: Der er pt. lukket for opskrivning på venteliste til bueskole. Ventelisten åbnes 1. juli 2024.

 

Ungdom

Hvis du er under 21 år, kan du deltage i ungdomstræningen, som finder sted torsdage 16.00-19.00. Her kan du prøve forskellige buetyper og få hjælp til træningen. Er du under 14 år, skal du have en voksen med til træningen. Tirsdage 17-19, fredage i lige uger 16-18 samt de fleste lørdage 12-15 er der åbent for alle.

Trænere

Københavns bueskyttelaug stiller trænere til rådighed om torsdagen for ungdomskytter, som er med til at stå for sikkerhed, tekniktræning og udstyr.

Priser

Tilmelding af et barn under 21 år kræver et Indmeldelsesgebyr på 300,- samt kontingent på 250,- pr. kvartal.

Senior

Hvis du er 21 år eller over, kan du deltage i seniortræningen, som finder sted torsdage 19.00-22.00, Tirsdage 17-19, fredage i lige uger 16-18 samt de fleste lørdage 12-15 hvor der er åbent for alle.
For English download this document Subscription-and-enrollment-KBL-1

Trænere

I klubben har vi erfarne skytter som hjælper til med tekniktræning, hvis man har brug for det, men vi har ikke faste trænere til at stå for seniortræningen.

Priser

Tilmelding som Senior på 21+ år kræver et Indmeldelsesgebyr på 500,- samt Kontingent på 450,- pr. kvartal