For 80 år siden blev Københavns Bueskyttelaug oprettet, og i den anledning afholdte vi et brag af et 80 års jubilæumsarrangement for klubbens medlemmer.Til at skyde dagen i gang med var der planlagt et særligt jubilæumsstævne, hvor børn, unge og voksne fik lov til at skyde på en helt særlig bane med en blanding af skiver og 3D dyr. De voksne skød to runder af 34 pile, mens børnene var igennem banen med de 16 mål en enkelt gang.

I dagens anledning var der blevet designet en helt særlig jubilæumsklub t-shirt, som blev givet til alle de deltagende skytter. Dette kunne lade sig gøre, fordi Nordea Fonden har givet støtte til afholdelse af arrangementet.

Efter stævnet blev banen taget ned, mens der blev skænket champagne og hentet en stor lagkage til alle medlemmer og gæster af klubben.

Bestyrelsen takker mange gange for det fantastiske fremmøde og det høje humør dagen igennem 🙂

I galleriet herunder er der billeder og videoer fra dagen 🙂

 

Vinderne i børnenes kategori var: Jeppe Skov på en tredje plads, Sarah Isen på en anden plads og Fiona Blackfeldt på en første plads.

I alt deltog 10 børn til stævnet 🙂

I de voksnes kategori var det Linus Heller Lützen, der tog første pladsen, Mads Jessen kom en anden plads og Margit Eero kom på en tredje plads.