Lørdag 19. januar kunne KBL byde velkommen til det første klubmesterskab i mange år.

Til arrangementet var alle buetyper, børn og voksne inviteret. 20 havde tilmeldt sig – 7 børn og 13 voksne. Vi havde barbuer, recurveskytter, instinktive skytter og en enkel coumpound repræsenteret og med et velfungerende handicap-system betød det, at vi i finalen hos seniorerne havde ikke mindre en fire skyde-typer repræsenteret.

Hos de unge var det Fiona med 387 point, der kunne tage en guldpokal med hjem. Emilie og Salin kunne hver især tage sølv og bronze med hjem fra dette års udgave af klubmesterskabet

Hos seniorerne vandt Claus Pindbo i finalen mod compoundskytten Linus, og Rasmus fik en flot bronze-medalje.

Med lidt justeringer til handicap-systemet vil det være muligt at gentage arrangementet senere på året, hvor klubbens 80- årsfødselsdag skal holdes. Det vil dog ikke være som et klubmesterskab, men en anden form for stævne med præmier og lignende!