Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Prøveskydning

februar 1 @ 12:00 - 15:00

Fra kl. 12 – 15 holder vi åbent hus, hvor du kan komme og prøve bueskydning.

Du vil få en introduktion til vores sikkerhedsregler samt det udstyr vi bruger, og så er der selvfølgelig mulighed for at skyde på mål med hjælp fra instruktører. De svarer også gerne på spørgsmål om bueskydning som sport og om klubben generelt.

Det kræver ikke tilmelding at deltage og er ganske gratis. Da der er mange, der kommer kl.12, er det en god idé at komme lidt mere spredt over de tre timer – senest kl.14:30, da det tager noget tid at gennemgå regler og udstyr.

Man må gerne komme i grupper, men er I over fire personer, kan vi ikke love, at I kan skyde alle sammen på samme tid – medmindre I er ok med at vente, til der bliver ledigt på skydelinjen. Vær opmærksom på, at der kan opstå kø til skydning, men vi vil gøre vores bedst for at det kommer til at gå rimelig tjept med at komme til, samtidig med, at man får lov til at skyde nogle omgange.

Det kræver ikke særligt fodtøj eller tøj i det hele taget at skyde, men det er mest behageligt at skyde i t-shirt, eller en tynd langærmet trøje.

Vi håber at se dig d.1/2 🙂

Vi har også en prøveskydning første lørdag i marts.

Detaljer

Dato:
februar 1
Tidspunkt:
12:00 - 15:00